U-Design

Баня

bathroom

UDESIGN – БАНЯ е серията кварцови аксесоари, които дават завършек на повърхностите на Stone Italiana с нов и иновативни материали. Мивката Stone Italiana от кварц с много висока устойчивост на характеристиките си може да стане интегрална част от интериора на банята, както при вградени, така и при мивки с монтаж върху плот. Душ коритото, направено от кварц, ултра тънък и с възможност за персонализиран размер, пасва идеално на пода. Всички – от еднакъв материал, с еднакъв цвят и еднакви характеристики, с които е известен по цял свят кварцът на Stone Italiana като материал за интериорен дизайн.

Кухня

kitchen

UDESIGN – КУХНЯ е колекция от кухненски мивки, изпълнени в кварц, монолитни, изрязани и налични в множество цветове. Една революционна нова граница, която позволява възможно най-пълната приемственост между плот и мивка: идентичност в тонирането и идентичност в характеристиките. UDESIGN, всъщност, е направен от същата суровина, от която е направен кухненският плот на Stone Italiana, е лесен за почистване и поддръжка.

Колекцията кухенски мивки UDESIGN предлага три типа, които да отговорят на различни изисквания на пространството и дизайна на кухнята: мивката 33.40, достатъчно малка да стане на двойна мивка, мивката 50.40, чийто размер позволява да бъде използвана както самостоятелно, така и в комбинация с малка мивка 33.40; мивката 70.40, която е много голяма, за по-големи кухни – и всички в цветовете и с типичните за кварцовата серия на Stone Italiana характеристики.

[button style=”large orange red rect” link=”https://stoneitaliana-bg.com/_cms/wp-content/uploads/2016/03/Catalogo_UDesign_2015.pdf” ]Изтегли каталога (PDF, 3MB)[/button]