STONEROC

stoneroc

Stone Italiana отпразнува три десетилетия дейност като се насочи към античността за вдъхновение, и създаде StoneRoc, една нова продуктова гама от порфир в естествени цветове. Познат с твърдостта и здравината си в исторически план, порфирът е бил използван за строежи от етруските и римляните в древни времена. Въпреки здравината си присъствието на малки кухини в естествения порфир ограничава употребата му за големи тънки листа.

Поради това Stone Italiana реши да комбинира цветовете на порфира със здравината на кварца, за да пресъздаде най-редките оттенъци на Tebe greyLuxor brown и Petra beigeStoneRoc е наличен на плочи с размери 305cm x140cm в класическата стандартна дебелина 1,3cm, 2cm и 3 cm, и е налична с три обработки на повърхността: PolishedGrain и RocFace (макро текстурирана повърхност).

Обработката RocFace възпроизвежда неправилните и произволни движения на повърхността, уникални за всеки слаб, които подчертават естествения характер, дори дават еднородна дебелина по цялата повърхност. StoneRoc също е налична на плочки със стандартни размери (30×30 cm, 40×40 cm, 30×60 cm, 60×60 cm, 120×30 cm, 120×60 cm, 120×120 cm) с дебелина 1 cm. StoneRoc се препоръчва за подови повърхности, стенни облицовки, кухни и плотове на тоалетки.

STONEROC LUXOR

STONEROC TEBE